Case Study North 6

The phase two adaptations to this detached property situated in the Peak District provided a purpose designed hydrotherapy pool facility for our client. The extension and adaptation scheme provided a pool room, shower room and plant room together with a glazed connecting link building. Due to the sloping site the pool room was positioned at lower level to the existing ground floor level. Wheelchair access was achieved by incorporating a step lift to the lower level. Concealed LED strip lighting was incorporated to the ceiling providing coloured visual effects.

Get in touch….

We take pride in our professionalism and sensitivity in dealing with people at a challenging time in their lives. If you need any advice or just want a chat about your concerns, then please contact us.