Case Study North 3

This project was the second phase of adaptations to an existing bungalow that had already been extended and refurbished under Phase 1. Connected to the main house via a small link corridor, a purpose built structure was designed and erected to house a hydrotherapy pool along with shower and changing facilities. Intersecting and contrasting with the traditional white render of the bungalow, the pool building was clad in natural, horizontal larch boarding to provide a contemporary and distinctive look.

Vaulted ceilings with exposed timber trusses, a glazed gable wall and large, level access bifold doors to two elevations resulted in a light, airy pool area that takes advantage of the adjacent Cumbrian countryside.

Get in touch….

We take pride in our professionalism and sensitivity in dealing with people at a challenging time in their lives. If you need any advice or just want a chat about your concerns, then please contact us.